fbpx

ITQAN CONSULTING SERVICES

Empower wealth, inspire life

TENTANG KAMI

ITQAN CONSULTING SERVICES telah terlibat dalam perkhidmatan, jualan dan pemasaran sejak tahun 2009.

Ia bermula dengan perkhidmatan membekalkan bahan-bahan dan alat bantu mengejar kepada institusi-institusi pendidikan seperti sekolah, pra sekolah dan, kolej dan universiti. Kemudia kami menegembangkan sayap dengan menyediakan perkhidmatan takaful keluarga dan terus mengembangkan perkhidmatan dan sehingga tahun 2018 ini, perkhidmatan diberikan lebih komprevensif termasuklah merangkumi takaful am, pelaburan unit amanah, perkhimatan perancangan harta dan pengurusan harta pusaka.

Di samping itu, kami juga mejalankan perkhidmatan perundingan perniagaan dan keusahawanan khususnya bagi mereka yang ingin atau baru bermula di bidang perniagaan dan keusahawanan. Hasrat kami ingin melahirkan lebih ramai usahawan Muslim yang profesional.

Kini, pihak kami menjalankan kerjasama dengan bebrapa pihak konsultan luar dalam menjalankan perkhidmatan perundingan latihan dan motivasi khususnya di peringkat sekolah-sekolah.

Disclaimer: "Kami adalah badan bebas yang mempromosikan, menjual dan memasarkan bahan-bahan pembelajaran. Kami juga adalah konsultan yang memberi konsultasi kewangan menggunakan instrumen kewangan yang disediakan oleh syarikat-syarikat seperti Prudential BSN Takaful Berhad, Syarikat Takaful Malaysia Berhad, PMB Investment Berhad dan Wasiyyah Shoppe Berhad.  Maklumat dalam web ini hanyalah penerangan ringkas dan berdasarkan pendapat peribadi kami dan bukan sebahagian daripada sijil atau dokumen yang dikeluarkan oleh syarikat-syarikat penyedia produk. Kami dan syarikat-syarikat seperti dinyatakan tidak akan bertanggungjawab sekiranya terdapat salah faham dalam apa yang disampaikan. Anda dinasihatkan untuk berjumpa terus dengan kami sebagai wakil sah syarikat  atau berhubung terus dengan syarikat penyedia produk bagi mendapatkan penerangan yang lebih terperinci."

@Copyright Itqan Consulting Services (TR0189453-T)

All Rights Reserved.